producten

Assortiment

Wij bieden u een compleet assortiment verbruiksmaterialen voor uw drukpers, zoals wasmiddelen, vochtwateradditieven, inkten, lakken, rubberdoeken en toebehoren – alle van toonaangevende producenten.

Dankzij onze eigen inktmengerij hebt u ook uw bestellingen van aanmaakinkten snel in huis. Tevens houden wij voor onze klanten producten op voorraad die buiten het 'normale' standaardassortiment vallen.

Door ons uitgebreide assortiment is het helaas niet mogelijk alle producten op deze website te vermelden. Mocht u interesse hebben in producten, die niet op onze website vermeld staan of technische informatie wensen, dan kunt u uw vragen hier stellen.

Leversnelheid

Bestellingen van standaardproducten voor 15:00 uur kunnen desgewenst de volgende werkdag bij u worden afgeleverd. Als levering voor een bepaalde tijd voor u belangrijk is, dan kunnen wij dat tegen meerkosten voor u verzorgen.

Vragen

Voor vragen over onze producten of voor technische informatie zijn onze medewerkers dagelijks van 8:30 – 17:00 bereikbaar op telefoonnummer 033 – 455 75 01. Mailen kan ook naar info@beijersbergen.com of stel u vraag hier.

KlantenloginContactmsds Homepage