producten - drukdoeken/lakplaten

Zonder rubberdoek, geen afdruk. En dus is dit element net zo onmisbaar in het drukproces als de inkt. Wij hebben door de jaren heen veel producten voorbij zien komen, en hebben daar de beste materialen uit geselecteerd. Wij bieden u een compleet pakket rubberdoeken voor de vellenoffset, coldset, heatset en kettingformulierendruk.

Sava
Met trots kunnen we u melden dat wij Neerlands importeur zijn van het kwaliteitsmerk Sava. Sava staat bekend om haar innovatief vermogen, zo bieden ze rubberdoeken met radiaaltechnologie: polyester draden in canvas waardoor het rubberdoek een langere standtijd heeft en niet inzakt. Met recht een uniek product! Dat mag ook wel, want Sava baseert haar doeken op meer dan 90 jaar ervaring in de rubber-industrie!

Naast Sava voeren we ook andere A-merken zoals Continental, Fujikura, Phoenix, Kinyosha en Duco. Uit alle beschikbare doeken sorteren wij onze huismerken onder de naam PerfectPrint: een immer betrouwbaar product, voor een vriendelijke prijs.

Wij leveren zowel rubberdoeken die geschikt zijn voor conventionele inkten als rubberdoeken die ingezet worden voor UV-inkten. En uiteraard kunt ook bij ons terecht voor stripbare rubberdoeken en lakplaten voor het lakken met een dispersie- of UV-lak. Onze rubberdoeken zijn leverbaar op elk gewenst formaat en voorzien van elk type lijst. En als u hulp nodig heeft met bewerkingen als pre-strippen, ponsingen en het aanbrengen van vlaktelijsten, zijn we u graag van dienst!

Interesse of vragen? Informeert u alstublieft bij uw accountmanager voor meer informatie. Nog geen klant? Dan kunt u uw vragen hier stellen.

KlantenloginContactmsds Homepage