Beijersbergen & Partners gaat verhuizen

Wij gaan verhuizen en trekken in bij AtéCé Graphic Products in Uitgeest en Alkmaar. Dat gebeurt in etappes vanaf 14 december 2020, zodat wij begin 2021 weer volledig operationeel zijn, vanuit onze nieuwe werkomgevingen. Hoe ziet ons verhuisplan er uit?

Ons kantoor is vanaf 4 januari 2021 gevestigd in het hoofdkantoor van AtéCé

Molenwerf 14

1911 DB Uitgeest

Dit is ook ons nieuwe postadres, de postbus vervalt.

Ons magazijn is vanaf 4 januari 2021 gevestigd in het distributiecentrum van AtéCé

Ivoorstraat 13

1812 RE Alkmaar

Inktmengerij en -laboratorium

De verhuizing van onze inktmengerij en -laboratorium is de grootste operatie. De ontmanteling van onze geautomatiseerde inktdispensers start op 14 december 2020. Het streven is vanaf 11 januari 2021 weer volledig operationeel te zijn. De inktmengerij en het laboratorium komen in een nieuw in te richten moderne professionele productielocatie. Op deze locatie wordt direct uitgebreid. Er wordt nog een nieuwe geautomatiseerde inktdispenser geïnstalleerd. Door onze krachtenbundeling met AtéCé en met deze uitbreiding van de mengcapaciteit zijn wij in staat om offsetinkten te mengen voor conventionele, UV én food packaging compliant (Low Migration) toepassingen. Daarnaast mengen we ook UV Flexo inkten, die uitsluitend food packaging compliant zijn. Met de investering in een nieuwe inktdispenser behoren wij in de Benelux tot één van de grootste mengkleurenleveranciers van offset- en flexo-inkten.

Het adres van onze nieuwe inktmengerij en -laboratorium (schuin tegenover het AtéCé distributie en converting centrum) wordt:

Ivoorstraat 4A

1812 RE Alkmaar

Ons telefoonnummer blijft ongewijzigd: +31 33 455 75 01