Lakken

Uw mooie drukwerk in combinatie met precies de juiste lak zorgt ervoor dat uw grafisch product er een extra dimensie bij krijgt: uitstraling! Wij bieden u een zeer compleet pakket dispersie-, UV- en inktwerklakken, of u nu wilt gaan voor een verfijnd mateffect of voor een betoverende glossy laag.

Zoals u van ons mag verwachten voeren we hier twee alom gerespecteerde lakmerken: Flint Group en ons eigen merk PerfectCoat. Het eerste merk is echt een internationaal A-merk. Duurzaam en van topkwaliteit. PerfectCoat is een kwalitatief gelijkwaardig merk, dat wij als huismerk voor een interessante prijs kunnen aanbieden.

Naast het voeren van standaardlakken, bieden we ook specialistische lakken zoals hittebestendige lakken, barriërelakken, blisterlakken, anti-bacteriële lakken, speelkaartenlakken, etc. Onze uiterst kundige experts informeren en adviseren u graag over de beste mogelijkheden voor uw producten. Om het pakket te complementeren leveren wij ook striprubbers, lakplaten en speciale reinigingsmiddelen.

Interesse? Dan kunt u uw vraag hier stellen.