Rubberdoeken & lakplaten

Wij bieden u een compleet pakket rubberdoeken en lakplaten voor de vellenoffset, coldset, heatset en kettingformulierendruk.

Meiji

Met trots presenteren we u de Perfect Dot en Ultra Dot kwaliteitsrubberdoeken van Meiji. Door jarenlang onderzoek en ontwikkeling, heeft Meiji in Tokyo een hoog kwalitatieve en constante klasse met haar rubberdoeken bereikt. Met fabrieken in Japan en Hongarije is Meiji een betrouwbare en flexibele partner. Met Meiji kies je voor Kwaliteit!

A-merken

Naast Perfect Dot en Ultra Dot  voeren we ook andere A-merken zoals Trelleborg, Continental, Phoenix, Kinyo en Day. Uit alle beschikbare doeken sorteren wij onze huismerken onder de naam PerfectPrint: een immer betrouwbaar product, voor een vriendelijke prijs.

Lakrubbers en platen

Voor stripbare rubberdoeken en lakplaten zijn wij de aangewezen leverancier voor de Benelux van de diverse topfabrikanten. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment lakplaten en lakrubbers voor het lakken met een dispersie-of UV-lak. Voor elke toepassing een geschikt product.

Interesse? Dan kunt u uw vraag hier stellen.