Xaar Print Bar System

De voordelen

  • Totale flexibiliteit: compleet, gebruiksklaar systeem met een uitgebreide oplossing voor printmanagement en workflow, waarmee volledige controle over het printproces wordt verkregen.
  • Hoge productiviteit: mogelijk om drukperssnelheid te evenaren bij een variëteit aan waardeverhogende veredelingsprocessen; bij een snelheid van 75 meter per minuut in combinatie met een dubbelrij Xaar Print Bar System.
  • Snelle return on investment: hoge marges bij kleine oplagen en bij printopdrachten met variabele data zorgen voor een snelle terugverdientijd.
  • Lage gebruikskosten: elimineert de hoge kosten van zeefdruk- en flexoplaten en de printsetup resulteert in minimale kosten voor verbruiksmaterialen, stilstand wordt tot een minimum beperkt en er vindt geen verspilling van inkt plaats.

Bekijk de video

Xaar Print Bar System is een hoogwaardig compleet systeem dat digitale UV inktjet technologie toevoegt aan bestaande flexo- of vellenoffsetpersen, waarmee het drukkerijen de voordelen biedt van digitale printtechnologie op een eenvoudige en economische wijze. De ongeëvenaarde betrouwbaarheid en exceptionele printkwaliteit van de Xaar 1002’s TF technologie, maakt deze printbar uniek ten opzichte van ieder ander apparaat in de markt.

Door het gebruik van de, in de industrie reeds bewezen, Xaar 1002 assortiment printkoppen, print het Xaar Print Bar System uitgespaarde teksten, puntgave barcodes, egale volvlakken en reliëf effecten door de verscheidenheid aan Xaar 1002 printkoppen in combinatie met reeds goedgekeurde inkten. Dit systeem is ideaal voor het printen van kleine oplagen, gepersonaliseerde etiketten, etiketten met variabele data, vouchers, formulieren en verpakkingen; spotlakkering voor een onderscheidende uitstraling, dekwit als alternatief voor zeef- of flexodruk; lijmen voor koudfolie en zelfs voor het printen van metallic inkten.

Vragen?

Voor vragen over onze producten of voor technische informatie zijn onze medewerkers dagelijks van 8:30 – 17:00 bereikbaar op telefoonnummer 033 – 455 75 01. Mailen kan ook naar info@beijersbergen.com of stel u vraag hier.