Rubberdoeken & lakplaten

Wij bieden u een compleet pakket rubberdoeken en lakplaten voor de vellenoffset, coldset, heatset en kettingformulierendruk.

Savatech

Met trots kunnen we u melden dat wij agent zijn van het kwaliteitsmerk Sava voor de Benelux. Sava staat bekend om haar innovatief vermogen, zo bieden ze rubberdoeken met radiaaltechnologie: polyester draden in canvas waardoor het rubberdoek een langere standtijd heeft en niet inzakt. Met recht een uniek product! Dat mag ook wel, want Sava baseert haar doeken op meer dan 90 jaar ervaring in de rubber-industrie!

A-merken

Naast Sava voeren we ook andere A-merken zoals Continental, Phoenix, Kinyo en Day. Uit alle beschikbare doeken sorteren wij onze huismerken onder de naam PerfectPrint: een immer betrouwbaar product, voor een vriendelijke prijs.

Kruse

Voor stripbare rubberdoeken en lakplaten zijn wij de agent voor de Benelux van de topfabrikant Kruse. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment lakplaten en lakrubbers voor het lakken met een dispersie-of UV-lak. Voor elke toepassing een geschikt product.

Interesse? Dan kunt u uw vraag hier stellen.